.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

fredag 29 oktober 2010

Hej från mig!

Hejssan allihopa!
Jag skriver på mormos Windows, fattade NOT på morfars Mac.
Här är en bild från oss:
Det är en liten del av deras trädgård. Jag har ju en hel äng ;) Och dem äger lite skog..... Och så lite mer av en sån där "vanlig" trädgård. Sees så länge :) Håll höjden.


MVPH Flora


P.S Sorry för att jag inte har den där /Flora skylten. Mormor har ingen Paint på sin data. Och flygresan gick toppen, jag var lite rädd först! Men det funkade helt okej.

torsdag 28 oktober 2010

Hejdå :( :)

Hejdå....
Ja, jag menar allvar. Jag ska sticka till Stockholm i ett flygplan om 30 minuter. 
Kanske skriver i morgon... Jag har fått in 2 fina bilder från er ;) Men ni hade så lite tid på er. 
Ni kan fortsätta mejla in bilder till mig. Mejl-adress: Flora.panfu@gmail.com. Dem behöver inte vara Halloween bilder, utan dem kan vara fansbilder, pandabilder eller någon bild på erat husdjur :) Här är dem fina bilderna från Emely101 och Emmy_10:

Emely101s bild: En fin bild på en ond panda.
Emmy_10s bild: En fin bild med mycket innehåll.
Fina va? Jag tyckte jättemycket om dom! Tack Emmy_10 och Emely101 för dessa fina bilder. Hejdå måste jag tyvärr säga nu. Vi sees kanske i morgon! Håll höjden (som mitt flygplan ska göra :P) 




onsdag 27 oktober 2010

Panfu idag ♥

Hej!
Idag står "Bonez" på slottsgården :O! Nee, skoja bara. Det är Bara Carl som har klätt ut sig till Bonez:
Och man kör sten- Sax- Påse och när man vinner så får man välja på typ 4 kostymer och 500 pandamynt.
Välja kostym, eller pandamynt:
Hehe, och glad Halloween på er! För jag kanske inte kommer skriva på Halloween. Till och med kanske inte vara inne på Panfu....
Och nu får ni skynda er att skicka in era Halloween-bilder till: Flora.panfu@gmail.com





tisdag 26 oktober 2010

Rit tävling på bloggen!

Hej!
Nu har ÄNTLIGEN min mamma gått med på att jag ska få ha en rit-tävling på bloggen! Tänk på att den MÅSTE avslutas i över morgon. Ni ska göra en Halloween bild! I fall ni vill måla en Halloween kostym på en panda kan ni kopiera denna:
Okej! Här är min mejl: flora.panfu@gmail.com! OBS: Tänk på att skriva ert Pandanamn/riktiga namn!
Jag vill INTE ha mejl som ikke angår tävlingen... Jo, kanske nån annan fin bild eller nåt sånt. Men INTE  dumma mejl! Dem är puts väck borta och du får en utskällning av mig! Lycka till!



Lite olika saker..

Hejssan!
Idag har jag rätt mycket att skriva om.. För det första var jag hos frisören idag! Så himla skönt azzå! Hon klippte så jag fick lugg, hon klippte bort topparna, hon gjorde så det såg längre ut än innan, hon satte mitt hår i ett vattenbad och tvättade det med schampo som luktade godis, hon tog in rosa och blåa slingor i mitt hår :) Jag gick på Cafe med mamma, jag köpte ansiktsprodukter som t.ex ansiktsmask :) Mmm... Jag blev bortkämd för en dag xD! Riktigt skönt! 
I över morgon så åker jag flygplan till Stockholm. Jag ska vara hos mormor och morfar, min morbror, mina kusiner, min farfar och farmor i 2 veckor! Jag kommer sakna er jättemycket! Jag ska försköka blogga så mycket jag kan medans ;) Jag anmälde mig till Bloggstaffeten etapp 3 på blog.panfu.se! Panfu idag: 

Nya kläder:
Bonez är tillbaks! Logga in i kväll och kolla i slottet....
Det har kommit ny startsida på Panfu:
Och sist men inte minst, en bild på jag och några bloggfans vid namn, Pandatedde och Emely101:




söndag 24 oktober 2010

Veckans blogg och Veckans Panda!

Hejssan.
Idag är veckans panda...... SiriThiHa! Grattis Siri!
Och veckans blogg är... www.Klaracoolsblogg.blogspot.com! Grattis Emmy_10 med denna fina och roliga blogg.
Veckans blogg och Veckans panda kommer lite då och då. Dem finns vid sidan om detta inlägget fast lite längre ner. Håll höjd!



Chobot :)

Tja!
I dag var jag inne på Chobot.com! Jag har en hel familj där :)

Raden från höger: CrazyoSweetgirl, Flora555swe, frog987, George657, Kiddeki243 och MickeyMouseHouse.
:P Jag är Flora555swe. Dem andra är mina andra gubbar. See you later my friend! Håll höjden upp.



Några länkar...

Tja!
Igår fixade jag till min koja för mitt.... HALLOWEEN DISCO!     Halloween discot blir tyvärr inte av... Det är inställt...

Och kolla vilken cool grej jag hittade om min blogg:
Hehhe...Jag googlade och jag hittade 8-14 sidor där det stod en massa tips om min blogg och sånt :O Thx alla som har tipsat om min blogg. Nu ska jag tipsa om era bloggar:

Ella och Maxs blogg
Emely101s blogg
Emmy_10s blogg
Pandania00s blogg
_Edward_ och Bongos blogg
Lomises blogg
Pomis_10s blogg
Bubbahoffas blogg
Fannys blogg
Pomis blogg
BlackWhite100s blogg



fredag 22 oktober 2010

En snabb fråga.

Hejsan!
Ni som inte har Google Chrome undrar säkert varför jag valde just den som min favvo-Internet grejs... Ett svar:

Ni undrar kanske: Varför valde du Google Chrome?

Svar: För att Google Chrome är så himla mycket snabbare än Safari, Explorer och Monzilla Firefox. Jag testade på Explorer och då gick det 6 sekunder så var Internet uppe. Sen så testade jag Google Chrome, det gick det 1 sekund sen var den uppe. Jag testade att komma till min blogg snabbast. Google Chrome vann med 2 och Explorer förlorade med 13 :S. Inte bara det... Om man stavar fel så blir det ett rött streck under så får man välja på korrekta ord eller spara ordet så att det inte finns ett rött sträck under. Just nu använder jag Google Chrome!  Ett tips: Ladda ner Google Chrome!



Lär dig dansa som Miley Cyrus





Flora tipsar ♥: ny sak i bloggen

Hejssan!
Flora tipsar är att jag tipsar om saker som jag tycker är bra/kul.

»Google chrome: Azzå Google Chrome går mycket snabbare en Explore och Safari. Det är lite svårt i början att hitta allt men sen är det heeelt OK! Jag rekommenderar Google chrome starkt!

»Jeans Jackor: Jeans jackor är så sköna och snygga! Man kan inte låta bli att ha på sig en då och då. Just nu har jag på mig en jeans vest. Dem är också helt ok!

»Kladdkaka: Kladdkaka har väl för det mesta alla som är över fem smakat? Det är ialla fall jättegott! Kladdigt och chokladigt... Muuummms! Älskar mammas hemma-gjorda kladdkaka. Jag fick en hel maffig sån när jag fyllde år :P

»Gmail: Gmail har jättemånga coola smileys. Det som är dåligt är att man inte kan ladda upp bilder och skicka till vänner/släkten. Men man kan se bilder som personen skickat. Det tar ett ögon blick så är mailet i inkorgen. Man kan ha kontakter och chatta genom webcam eller meddelanden.




torsdag 21 oktober 2010

Halloween om en vecka!

Jiipiiee! (Ojj)! Heejsan menar jag.
Jag är sååå glad för om en vecka (och 3 dagar) så är det Halloween!!
Jiihhoo! :(... Det som gör mig ledsen är att jag kanske inte har tid att skriva på Halloween... För nämligen på torsdag tar jag flyget ner till Stockholm. Jag ska bo hos min mormor och morfar i ungefär 1 vecka och tre fyra dagar tror jag. Men mamma har sakt att jag iaf ska få skriva ett inlägg om dagen. För när jag kommer hem är det 2 dagar tills nästa månad (November) och då börjar ju bloggstaffeten! Mormor och morfar bor ute på landet så jag ska vara ute väldigt mycket också. Men jag kanske inte skriver varje dag. Halloween i Pandanda:
Jag vann bloggstaffeten på Emmy_10s blogg. Hon gjorde en fin pokal åt mig:
Fin vaa? Tack alla som röstade på min blogg ;) Vi sees så länge :) Höll höjd!



tisdag 19 oktober 2010

Kommer inte på nån titel på detta inlägg...

Hej!
Nu kommer inte jag på nån titel till detta inlägg... Men spela roll. Idag fick jag en kommentar från Ella och Max. Jag kan passa på att svara på den nu:
Panfu_Ella och Panfu_Max sa...
Hej Flora555!
Det var en lång kommentar! Kamaria kommer behöva lååång tid för att läsa igenom allt, hihi! Men du har ju skrivit flera delar på en gång, om du bara skriver en del i taget passar det kanske på 15 rader?

Eftersom vi har en länk till dig på Panfubloggen kan väl du länka till oss? Som vi skrev i bloggen häromdagen: http://blog.panfu.se/2010/10/14/4183/

Håll höjd!

Ella och Max

Ps. Vad bra att du har regler för kommentarer på din fina blogg!

Svar: Hej Ella och Max! Jepp, jag slarvade lite att läsa längst ner... Men jag håller på att fixa med en ny berrätelse på 15 rader. Sen så med det där med länkningen har jag ett par på sidan. Men jag kan länka till er längst ner i detta inlägg också.

Det var det... Vi sees väl när Pandi MC kommer till Panfu i undervattensskolan? Max kommer vara inne där. Klockan 17:15! Men serv vet jag inte! Sees så länge! Håll höjd!








P.S: Länken som jag lovade att länka till Max och Ellas fina blogg: blog.panfu.se ♥!

måndag 18 oktober 2010

Tema: Rymden

Hej!
Idag skrev jag den längsta kommentaren jag någosin skrivit!
Såklart var det sagan. Den här sagan kommer inte med på Panfubloggen, för jag märkte nyss att man skulle inte ha mer än 15 rader :S Mne aja
Här kommer min berrätelse:

Vecka 1, Lördag, 2010:

Jag sprang som en leopard mot träningslägret för blivande astronunauter. Jag var sen, och jag var tvungen att skynda mig.
-Var har du varit? undrade läraren med en allvarlig blick. Du var faktiskt en kvart sen!
-”Puust” Jag försov mig! sa jag.
-Det får man inte göra när man är i ett rymdskepp!
Läraren babblade på. Vi fick gå till Panfu-rymdcentral och pröva att sitta i Pr. Bookwords skepp. Våran lärare Mr. Frankley guidade oss nogrannt runt i hela skeppet. Sen visade han oss hur vi skulle styra. Efter lektionen sa han att jag var redo för att åka upp i rymden på några av mina husdjur eller nån vän, i ett PRKCS (Panfus rymdskepps central) skepp.
-TACK, TACK, TAAACK! fick jag fram och kramade Frankley.


Vecka 2, 2010, Onsdag:

Nu var det dags att åka iväg met rymdskeppet. Skeppet hette Bookwords Skeppia och var utrustat för kometer och meteorer. En på centralen hade gett mig och mina kompisar Emmy och Emely ett speciellt uppdrag. Att leta reda på rymdvarelsarna Nui och Trawuis.
-Vi lovar att vi kommer hem med dem om högst ett år eller några månader eller några veckor! hade jag, Emely och Emmy lovat.
Vi tog lemonaden och tog in i rymdskeppets bränsle tank. Klaart!
Sen var det ned räkning: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, KÖÖÖÖR!
Motorerna startade och vi far i väg upp i luften.
-WOOOW! fnittrade jag.
Ett stjärnfall far förbi oss.
-Jag önskar att jag kunde hitta Nui och Trawius innan en månad! önskade jag.
En röd planet svichade förbi oss. Jag stannade rymdskeppet och satte på mig rymddräkten och öppnade luftslussen och tog ett par steg ut i rymden.
-Det här är som att flyga! jublade jag förtjust.

Vecka 3, Tisdag, 2010:

Jag log och sov och hade autopiloten på.
Jag längtade till att vi skulle finna deras planet. Jag drömde om att vi flög tillbaks med dem. Jag drömde att jag hade hittat deras planet Chiconahuiehecatl.
Jag vaknade av ett duns i skeppet. Jag steg upp och såg att vi var mitt i ett meteorrengn!
-HJJÄLP! skrek jag. Emmy, Emely! Kom och hjälp mig!
Emmy kom rusandes,
-Vart är Emely? frågade jag.
-Hon skulle kolla en grej utanför flygplanet. svarade Emmy.
-MEN DET ÄR JU LIVSFARLIGT! skrek jag. Det rengnar ju brinnade, stora kometer där ute!
Plötsligt hörde vi ett skrik. Vi kollade ut…. Det dunsade till i planet. Planet hade råkat landa på någon slacks godis planet. Vi steg ut.
-GOOOODIS! skrek Emely och kom rusande mot oss.
-Är du inte riktigt klok?! undrade jag allvarligt. Man kan inte bara gå ut i ett komet rengn sådär.
Plötsligt kom en svart skugga ner. Allt blev svart för mina ögon…..


Braa??? Tyckte den var okej. Lungt mer än 15 rader xD


söndag 17 oktober 2010

Förr i Panfu!

Hejssan.
Många av er kanske inte har upplevt julen 2009.
Här är några bilder från den:

Carl behövde snögubbar för att bygga en iglo. Efter man sammlat några snögubbar så blev det till en sån här iglo:
På vulkannen var det fullfart ner för backen när snön smälte. Åk vattenruch bana och få fallskärm för några dagar ;)
Dem olika pepparkakorna var julkalendern. Varje dag fick man nya snygga vinter prylar av dem.
Det var allt!! Vi seees :)


fredag 15 oktober 2010

Jag och Arvidl

Hejsssan allihopa!
Här kommer en bild på jag och arvidl:
Han är jättesnäll!

torsdag 14 oktober 2010

Jag och Mysa9

Hej... Kort inlägg.... Har blogg paus som sakt....
MEN KOMMER SKRIVA SNART IGEN!
Medans kan ni kolla in min vardags/Panfu blogg:
Klicka här för att komma till min andra blogg :)
En bild på jag och ett bloggfan:

onsdag 13 oktober 2010

Ella

Hejssan.
Detta blir ett kort inlägg.
En snabb bild på Ella som jag träffade nyss och inget mer:

Blogg paus?

Hejssan!
Jag kan inte skriva så mycket dem dagarna som kommer nu. Så jag tar en bloggpaus på kanske 3 dagar, nått sånt. Annars så kommer jag skriva lite grann....

måndag 11 oktober 2010

Kick off! = Bra svensk Manga

Heejssan!
Vem sa att inte svensk manga kunde vara så bra?
Okej, Kina och Japan var ju typ Mangans ursprungs länder, men det finns svenskar som kan riktigt bra manga. Jag vet att det finns folk som tycker svensk maga är helt hopplöst! Ingen svensk fattar vad manga är. Men ifall dem läser Kick Off! kommer dem ändra sig på ett nafs! Det är riktigt bra manga det. Här kommer Trailern på första boken:

Braa va? Jag läste ut båda bökerna (224 sidor i varje tror jag iaf!) på 20 min. Och B. Whalströms vill inte ge ut mer Kick Off!.... Så nu är jag ledsen, tänk om Kick Off! 3 ALDRIG kommer ut?! Här är dem två böckerna:
Vila i fred Kick Off.
Besök gärna: http://www.yokajstudio.com/kickoff/



fredag 8 oktober 2010

Vinnaren i bloggstaffeten är.......!

Idag så fick jag se såder 10 kommentarer. 8 av dem var om bloggstaffeten. Så vi har en vinnare. Vi säger, grattis, grattis, grattis och grattis till............
PANDANIA00 MED Pandania.blogg.se!
Stort grattis till dig. Mina läsare har utsätt dig till vinnare i bloggstaffeten. Och det tycker jag att du förskänade. Du har en cool blogg, med bra inlägg och en massa skojiga saker! Tack till Emmy_10 med hennes blogg och Emely101 med hennes blogg för att ni var med. En liten länkning till era bloggar också.
Emmy_10s blogg
Emely101s blogg
Diplom:
Fina diplom va? Dem kan ni klistra in på era bloggar om ni vill. Tack alla för att ni var med! Håll höjd!