.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

lördag 31 juli 2010

GRATTIS FLORA!!

Heeeeeeeeeeey :)!! Jag är sååå glad! För att idag är det min födelsedag!!! Här kommer lite bilder:
Fin vaa? Jag fick jättemånga grattis i Panfu! Alla följde typ efter en vart men än gick... Jag borde fylla år oftare xD:
Hehe! Ulpa kom på nån rolig sång som han sjöng :D Ojj vad många grattis jag fick, oj, oj, oj! På riktigt fick jag som presenter: Häst&Ponny -Ridlägret- till datan, en bok, och katterna som jag ska få ingår, och jag ska åka till Finland i morgon och...... Super Mario Galaxy 2 till Wii!! Jiipieee! Jag kommer sakna er när jag är i Finland men jag kommer inte vara bort länge :) Nu måste jag sluta, ska spela Super Mario Galaxy 2. Vi sees :)




/En äldre Flora:)

fredag 30 juli 2010

Jag i Movie (Moviestarplanet)

Heey! Idag börjarde jag spela Movie. Jag träffade Noxxi, Starcraft och Zeni när jag logagde in där för första gången. Här kommer en bild på mig där:
Fin vaa? Nu ska jag logga in i Panfu. Vi sees!




/Flora:)

torsdag 29 juli 2010

Lite info när min Kalasfest är

Min nya stil

Heey! Jag har bytt stil för man tröttnar ju förr eller senare på sin stil. Här kommer en bild på den nya stilen:
Fin vaa? OBS! Datan är knäpp igen så skriver mittentext! Jag tyckte min nya stil var rätt fin. Vi sees! Ska logga in i Panfu igen. Hejdå!!


/Flora:)

2 dagar kvar!!

Heeey!! Nu är det 2 dagar kvar... JIIPIIEE!!!
Åhh! Jag är sååå glad!!! :) :) Undra vad jag får i present...
Jag undrar fortfarande vad det är men det ser ut som Pokopetsens specialer. Dom verkar coola! Måste sluta nu, skriver nog mer sen. Vi sees!



/Flora:)

onsdag 28 juli 2010

Häst-humör och mer hästbilder! OBS! Förlåt alla som inte tycker om hästar skriver Panfu i morgon!

Här kommer några fler hästar från ridskolan:
OBS! Klicka för större!!!! Infon ser du där uppe. En till:
Klicka för större!! Två till hästar: OBS! Dom finns inte kvar på ridskolan, en dog och den andra såldes:
Klicka för större!!! Det var alla men som sagt... FÖRLÅT!! till alla er som inte tycker om att jag skriver om hästar. Annars skriver jag Panfu på heltid men när jag vaknade idag fick jag hästkänslan. Jag var på ett ställe och klappade hästar. Båda var Nordsvenskar. Jag hade sett en av dom förut. Blacka heter hon. Hon har fått sitt namn efter sin färg, Black. Den andra vet jag inte vad den hette. Aja vi sees alls bloggfans!


/Flora:)



P.S Om 3 dagar fyller jag år!! Jippiiee!!!

Bilder och info 3 hästar från min ridskola

Heey! Idag ska jag visa 3 av hästarna från min ridskola. Vi börjar med Power Pop:
Power Pop är min favvohäst! Han var en av dom första jag red och han var bara snäll. I julas var han sjuk och var förkyld så jag stannade i stallet lite och tröstade och klappade honom. Jag gav honom lite mums som t.ex morötter. Och när jag skulle gå så kollade han med spetsade öron efter mig så jag önskar att efter sommaren får jag rida honom igen :):
Det här är Charm. Honom får jag rida väldigt ofta och han är väldigt gammal... 21 år. Men han är dödssnäll!! Han gillar inte att galoppera men hans trav är mjuk! Han är väldigt stor, själv är jag 142-144 medans han är 165! Så ibland har jag lite problem att komma upp på honom xP:
Det här är lilla Ullmans Trazzel, men många kallar honom bara Trazzel. Hans namn passar för han är ganska trasslig. Han är såld nu men innan det red jag honom. Han var duktig i början men när vi skulle rida igenom ridhuset hängde en på läktaren och då blev han rädd och hoppade åt sidan men jag satt kvar, och så gjorde han det en gång till. Så galopperade han lite med mig och hoppade högt! När jag red Caprice så var hon på galopphumör så när vi skulle galoppera "lite" så galopperade hon hit och dit så jag fick ställa mig upp i sadeln och luta mig framåt fast man skulle luta sig bakåt! Det var kul medans galoppen varade. Sen tvärstannade hon och jag ramlade nästan av :D Men det gick bra.... Skriver om mer hästar i nästa inlägg OBS! Förlåt till er som tycker att jag ska skriva mer om Panfu! Var på hästhumör idag :)




/Flora:)

tisdag 27 juli 2010

Jag, Pomis_10 och Sjodahl- en fin Max och Ella bild och 4 dagar kvar!

Heey! Idag träffade jag några bloggfans. Sjodahl ville att vi skulle ta en bild och jag frågade Pomis om hon också ville vara med:) Här kommer en bild på oss:
Fin vaa? Jag älskar att göra bilder på Power-Point! Dom blir alltid så fina. Jag gjorde min header i Powerpoint. Min gamla gjorde jag i Picasa 3 (Ooups! Det råkade bli mittentext!) Men nu är det bara 4 dagar tills min födelsedag:
Fin vaa?? Jag höll på ett tag för att få den stor för blogger lekte med mig, men jag tränade smidigheten på datan. Och så gjorde jag en fin Ella och Max bild:
Klicka för större... Den här gången lekte blogger med mig igen! Men det gick att få den stor... Visst var den fin? Nu måste jag sluta. Vi seees :)!




/Flora:)

måndag 26 juli 2010

Inbjudna

Heey! Det vart värsta Fest-snacket om min födesedags fest. Många frågade om dom skulle få vara inbjudna. Hehe! Det får dom. Här kommer lite info: Klockan: 12 00 och 16 00. Serv: Pandiala. Vi möts i: San Frampanfu! Här kommer en lista på dom inbjudna:
Klicka för större... Såklart får andra pandor också komma. Men det är dessa som jag har bestämt själv. Nu ska jag logga in i Panfu igen!! Vi sees!!!



/Flora:)

Jag och ett par bloggfans

Heey allihopa!!! :)! Idag träffade jag några bloggfans. Vi pratade lite grann. Jag och Pandina som hade bråkat förut blev tillslut vänner. Här kommer en bild på oss:
Fin vaa? Nu ska jag logga in och träffa dom igen :)! Vi seees!



/Flora:)

En bra nyhet och en dålig nyhet

Heey! Åhh!!! Jag längtar, längtar, längtar sååå mycket tills min födelse dag och nu är det bara 5 dagar kvar:
Klicka för större. Åhh vad jag längtar! Hoppas att Ella och Max kommer och Emely101, ulpa, Emmy_10, Starcraft99, Staris, Spacecraft99, majn, Lomise, Alexander2000, Paj51 och en massa andra pandavänner kommer!!!!!! :) :) :)! Och den dåliga nyheten är att Kitti har slutat med Panfu. Här kommer en bild:
Jag, ulpa och säkert en massa andra vänner saknar henne!!!! Hoppas att hon ångrar sig för hon är faktiskt JÄTTESNÄLL!!! Måste sluta skriva nu. Vi seees allihopa!! :)



/Flora:)

söndag 25 juli 2010

En bild på mig och några bloggfans

Heey alla snälla pandor!! Idag träffade jag ett par vänner! Vi hade jättekul! Skoens hjärta hade fått ett hål så jag borrade upp magen och stoppade in godis och sydde igen och då vart hon så söt av allt godis så hon blev en prinsessa och sen när jag tog bort allt godis så blec hon en super ond skurk!! :D! Vi hade jättekul. Här kommer en bild på oss:
Skoen var super ond på den där bilden. Emmy, ulpa, spiden och jkka var såklart också med på bilden!!! Och om 6 dagar fyller jag år. I morgon 5!! Och dagen efter åker jag till Finland och sen ska jag få kattungar.... Här kommer en grattis bild till mig själv:
Fin vaa?? Åhh vad jag längtar tills jag fyller år. Klicka på bilden för att den ska bli störra :)!!!! Här kommer en önskelista vad jag önskar mig:
Super Mario Galexy 2 till Wii
Ett hästspel med bra grafik till datan
En hel hög med Wendytidningar
Att få vara med i Polux bokklubb
Och att få träffa Max och Ella i Panfu :)
Så jag skulle vara tacksam om dom loggade in i Panfu den 31 Juli i Pandiala klcokan 12 00 eller 16 00. Och så på Krucio saken så har jag gjory månag pussel men idag började det för mig komma fram gula mynt och jag chansade att dte var bra saker så jag fick 150 Pandamynt!! Kolla:
Lite pengar!!!! Ne nu måste jag sluta. Vi seees!!!! :)




/Flora:)

lördag 24 juli 2010

Några bilder från 2 Panfuträffen

Heeeeey! Jag kanske hade planerat Panfuträffen liiitte tidigt på morgonen. Själv blev jag 5 minuter sen. Men 1 kom iaf!!! Buble_10. Här kommer en bild:
Snygg vaa? Här kommer en till bild:
När vi dansar i min koja till Fireworks. Hehe.... Jag har ett par till bilder som inte är från Panfuträffen... Höär kommer dom:
Körde med min Soque sen och vann. Jag körde mot Buble_10. Jag kom på level 3. Det var igår cirka 10 00. Är jag den första i Panfu?? Fick iaf 3 Specialler och en på Speed. Hoppas Suqe kommer på level 4. Och så här kommer ett par till bilder:
Så fick jag målet Kunskap igår. En ny sak. Men idag valde jag målet mod så jag fick LCD Tv:n. Här kommer några till bilder:
Här är målet Kunskaps hjulet.Jag har fått en tavla på en panda tjej på den frn här gången fick jag en sten soffa :) Och här kommer några till bilder:


Hehe nu har röstningen börjat.... Datorn är lite coco just nu så jag får skriva ed mitten text! Men det vill ja ej.
Jag röstade på Muffin. Tycker att det passade bäst. Vad tycker ni?
Måste fortfarande skriva med mitten text. Men aja... Jag tryckte fel :( Jag skulle rösta på Lakrits! Men aja igen!

Mitt förslag kom med! Gurkan :) Kiwi var också lite roligt men jag tyckte apsolut om Gurkan! Nu måste jag sluta skriva. Vi seeeeeeeeeeees :) :) :)!
OBS! Datorn är knäpp så skriver inte /Flora:) efter!!!!

torsdag 22 juli 2010

Panfuträff

Heeey! Vissa kanske inte har träffat mig i Panfu så jag hade tänkt mig en Panfuträff! Här kommer lite info om den:
Hehe! En del kanske inte har vaknat 9. Men jag vaknar alltid ungefär 8... Hoppas ni är vakna då. Ska inte fixa till kojan så mycket tills dess. Men det är inget speciellt tema. Vi träffas i discot... Hmm... Sen stannar vi kanske där och sen så tar vi några foton hemma i min koja och så pratar vi och så..... Jaa... Sen är det över :) Hoppas ni kommer! Skulle vara kul att se många pandor för det här är min första träff ;) Aja.. Vi seees då!




/Flora:)

onsdag 21 juli 2010

Jag och ulpa

Racet har börjat!

Heey!! Jag är jätteglad för att... Pokopets racet har börjat!!!Man går till ladan där Eloise är. Sen trycker man på Pokopetskatalogen. Här kommer några bilder:

Tryck på bilden om den ska bli större. Här kan man läsa hur man gör och lite sånt. Här kommer en till bild:
Så ser det ut när det laddar till matchen mellan Pokopetsen. Här kommer en till bild:
Klicka för större. Så här ser det ut när man springer. Jag var Bugsyn. Jag vann :) Jipiiee!! Här kommer en till bild:
Efter racet så kommer en sån här fram. Jag fick en ny Special och en på Smidighet. Här kommer en till bild:
En sån fast på Woomy. Han fick en på snabbhet, inte smidighet. Han fick en ny Special han med. En till bild:
Suqe fick en på snabbhet hon också. Och en bra ny Special. Nu har jag visat alla bilder. Det var jättecoolt! Sen får man mata och gå ut med sina Pokopets för dom tappar hjärtan när man kör race. Det var därför dom inte hade så många hjärtan. Nu ska jag logga in i Panfu igen. Vi seeeees!




/Flora:)

En snygg Bollybild och en Bugsy!

Heeeey! Jag fick ett mejl från Panfu där det stod så här:

Käre panda,
tyvärr måste vi ta bort en eller annan belöning som du fått från gåtmaskinen. Maskinen har inte fungerat riktigt som den ska, så därför har vissa pandor fått mer belöningar än andra. Det är ju inte riktigt rättvist som du säkert förstår.
Gåtmaskinen är nu reparerad och den fungerar som den ska, och du kan få en belöning per dag från den.

Så att du inte blir ledsen att du blir av med prylar så får du den söta pokopetsen Bugsy som kompensation. Den väntar på dig i din trädkoja!

Bästa hälsningar,
Ditt Panfu-team!

Också fick jag en söt liten Bugsy. Här kommer en bild på Superman (min Bugsy):
Söt vaa??? Staris kom på namnet Superman åt den. För den har en kappa! :) Också gjorde jag en jättefin bollybild på en massa söt Bollys!:
Klicka för större bild. Vad tyckte ni om bilden? Det var många bollys på den. Jag tyckte bilden var jättefin!!!!!! Såå... Jag fick Bugsyn för att jag hade fått en extra sak ur gåtmaskinen. Aja.. Nu ska jag logag in i Panfu och kolla vad som har försvunnit :) Vi seeeees!!




/Flora:)

Gurkan på äventyr

Heeey. Sagan handlar om Gurkan (den gröna bollys). Inte så mycket mer. Nu börjar det:
Jordgubben, Nighty och Gurkan satt och pratade om hur det skulle vara i den riktiga världen.
-Jag skulle vilja vara där ute, i Panfu! sa Gurkan förtjust när Nighty berättade om Panfu.
-Äsch. Nu ska jag gå och träna. Jag har ingen tid med det här, sa Nighty och gick i väg.
- Nu ska jag gå och leka med Woomy, sa Jordgubben och stack i väg.
Gurkan satt där ensam och funderade på vad han skulle göra.
-JAG VET! Jag går ut i Panfu och undersöker! sa Gurkan otåligt.
Han frågade sin bästis Goldis om hon ville följa med ut.
-Njee..... Jag och Nighty ska gå på en Stella konsert. Kanske någon annan gång, sa hon och gick.
-Ingen vill vara med mig! Inte ens min bästis, sa Gurkan ledset. Han gick ensam. Han gick först till Pokopets ladan och frågade om Helmy (Helmet) ville följa med ut i Panfu.
-Neej. Jag ska leka med Stella, och höra på när hon sjunger, sa Helmy och gick.
Sen gick Gurkan till hamnen.
-Om ingen vill ha mig får jag väl åka till en annan ö, sa Gurkan medans han fixade i gång båten. Båten startade och snabbt började den åka mot en annan ö.
-Jjiiipiieee!!! Skrek han medans han åkte i full fart till en annan ö.
Han landade på en strand. En panda tog upp honom ur vattnet. Och la sig ner på stranden igen.
- Vad har hänt med dig? frågade Gurkan oroligt pandan.
-Drottningen har försökt göra så jag drunknar för att jag inte dröjde till arbetet, sa Pandan med hes röst.
-Behöver du mat och vatten? frågade Gurkan pandan.
-Neeeeej! Om hon får reda på att du har gett mig mat så är du dödens, så snälla ge mig inte mat, sa Pandan.
Gurkan började gå från stranden för att undersöka ön lite bättre.
Han gick till ett stort fint slott.
-Jag tror att drottningen egentligen är snäll. Jag kanske kan säga hej, sa Gurkan och gick mot slottet.
Han kom fram till en terrass där det stod en vakt och tittade.
-Heej snälla vakt! Jag är ny här på ön och jag ville säga hej till drottningen, sa Gurkan.
-Vad gör du här? Bort! Här tillåts inga okända djur! Drottningen kan bli sjuk, sa vakten irreterat.
Drottningen kom ut och undrade vad som stod på. Drottningen hade en Nästan guldklänning en fin krona och brunt hår.
- Hej drottningen. Jag är ett nytt djur här i landet och jag ville säga hej, sa Gurkan.
-AHHH!! I det här landet tillåts inga djur. Djur kan göra mig sjuka. Antingen stängs dom in eller skickas till Panfu, sa drottningen. Vakten tog en liten bur och började gå någonstanns.......



Fortsättning följer.......




/Flora:)

tisdag 20 juli 2010

Bollyinfo

Heeey! Panfu husdjurs temat ortsätter. Nu kommer lite info om bollys:
Om Bollys


Husdjuren som finns i Panfu är små, mjuka djur, inte helt olika ankor. De kallas Bollys. Penny Panda tog med dem hem januari 2008 från sin äventyrsexpedition i Patagonien i Sydamerika. Sedan dess har pandor kunnat ha sina alldeles egna gosiga små husdjur.

Bollys är perfekta som husdjur tack vare sin lojalitet och allmänna trivsamhet.

 
Bollysorter


Det finns fem olika sorters Bollys, alla med sin egen särskilda personlighet.
Blå Bollys leker gärna, är alltid glad och bekymmerfri.

Rosa Bollys lite blyg men väldigt snäll och trevlig.

Svarta Bollys har mycket karaktär, men kan också sakna tålamod.

Gröna Bollys alltid lugna och tillbakalutade.

Röda Bollys kan vara lite fräcka, men myser också jättegärna med din panda.

 Adoption


Alla med Panfus guldmedlemskap kan adoptera en egen Bolly. För att göra det går du till djuraffären och tittar i Bolly-katalogen.
Klicka på katalogen i nedre högre hörnet på din skärm. Välj en Bolly och tryck på 'adoptera'. Efter det måste du välja ett namn till din Bolly. I katalogen hittar du också nyttig information om hur du matar, leker och tar hand om din nya Bolly.
En Bolly kostar 2500 pandamynt. Om du inte har tillräckligt många mynt för att köpa en Bolly, måste du spela fler onlinespel för att på så sätt få fler pandamynt.
Pandor med guldmedlemskap kan adoptera upp till fem olika Bollys.
När du väl har adopterat en Bolly, väntar den på dig i din trädkoja.

Bolly-skötsel


Varje Bolly har ett eget statusfönster, där man kan se vad den heter och vad den gör. För att få upp statusfönstret behöver du bara klicka på din Bolly. I fönster set du hur din Bolly mår, om han är hungrig och om han vill sova eller leka.
Bollypossible! Två bollys på äventyr i Panfu. Hade kanske tänt mig att göra en saga om den gröna bollyn. Börjar och ser vad ni tycker om sagan. Men visst hade infon väldigt mycket info om bollysarna? Och visst var bilderna söta? Vi seees sen!




/Flora:)

En header till ulpa och lite hjälp hur man lägger in en

Heeeey! Ulpa skickade en kommentar och frågade om jag kunde göra en header till honom. Och det kan jag. Så det är viktigt att Han läser detta inlägg ordentligt!!! Men det är bara Ulpa som får ta headern, ingen annan. Klicka på headern för större och sen kopierar man bara. Här kommer den:
Vad tycks? Blev rätt nöjd! Hoppas att han kommer tycka om den. Och här kommer lite hjälp hur man lägger in den:
Man är först på instrumentpanelen och trycker på desingn som är inringat i rött.:

Sen kommer man fram till desingnen. Som egentligen är en layout. Och så är det rubriken och så trycker man på redigera. Sen så laddar man upp headern och kryssar i den där lilla pluppen under där man gör headern i mitten. Så, klart. Hoppas han tycker om headern och förstår förklaringen. Vi seeees!!



/Flora:)