.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

måndag 26 april 2010

Tävling

Hej! Jag ska ha en tävling! Den ska heta "Hitta bilden". Den tävlingen går ut på att jag visar en bild i det här inlägget och sen ska ni försöka hitta den bilden någon annanstans här på bloggen. Sen kommenterar ni vart ni har hittat bilden, vad det inlägget heter och vilken månad jag publicerade det. Här kommer bilden:
1 pris är: Veckans panda i 2 veckor. 2 pris är: Bli intervjuad. 3 pris är: Bli med på en bild till ett inlägg. Lycka till!!



/Flora:)

Del 8, Bonez


När jag kom fram till sjukhuset kom en doktor fram och tog Kamaria. Vad har hänt? sa han oroligt. Jag vet inte riktigt, det enda jag vet är att hon sa något om stor spindel och blödde hemskt, sa jag. Okej, vi tar hand om henne, sa doktorn. Jag lämnade sjukhuset och gick till ladan för att hälsa på Pokopetsen men där var ju Bonez och vid hans sida var spöket och Townsend!
Hej Flora, sa Bonez ondskefullt. Vad kul att se dig, la han till. Nu har vi dig, sa spöket. Jaa, vi har dig, sa Townsend. Bonez Townsend och spöket hoppade på mig och band fast mina händer med ett rep. Det blir sista gången du besegrar mig, skrattade Bonez ondskefullt. Du har räddat Pokopetsen, du har räddat big footen men du kommer inte rädda Kamaria, sa han. Dom bar mig upp på vulkanen och band fast mig på ett av trädstolparna. Du ska kastas i lavan så du inte kan besegra mig en gång till, skrattade Bonez ondskefull.
Då fick jag nog! Jag skrek och drog i repet och till slut gick den av. Jag kastade mig upp, men Townsend fick tag i mig och drog mig ner. Han band fast mina händer med ett extra starkt rep den här gången. Om vi inte klarar att döda dig får vi stänga in dig så du aldrig kan besegra mig igen, röt Bonez. Du kommer inte undan med det här, skrek jag. Jodå, skrattade Bonez ondskefullt. Dom bar mig in i skåpet i omklädningsrummet och in i grottan till maskinrummet och tog maskinrummet (som var som en hiss) upp på berget. När vi var uppe på snöberget kastade dom ut mig utan att dom band loss mina händer. Ahhh, skrek jag när jag rullade hand löst neråt.

Fortsättning följer.....



/Flora:)

lördag 24 april 2010

Be Smarter, borta

Hej alla människor och pandor framför datan! Idag märkte jag att Be Smarter är borta! Här kommer en bild:
Den kommer i alla fall inte vara borta för alltid. Den är bara trasig så Panfupersonalen håller på att laga den. Medans så får man spela något annat spel. Håll höjd!



/Flora:)

fredag 23 april 2010

Eloise

Hejsan! Nu har äntligen Eloise kommit och man fick göra ett litet uppdrag för att kunna få tidningen och kunna adoptera pokopetsen. Man måste göra äventyret "Rädda Pokopetsen" innan man får kupongen. Woody som man får med kupongen är bara sååå söt! Här kommer några bilder:



Fina bilder va? Woddy kan spruta eld genom munnen. Han kommer från en Kinesisk vulkanö. Hans horn är gjord av ett sällsynt material. När han äter kommer en chilligodis och flyger in i hans mun. Han är jättegullig!! På det lilla uppdraget ska man leta efter delar så att man kan få den där hajen på första bilden. Hejdå!


/Flora:)

Bobby hemma

Hej! Kommer ni i håg Bobby? Han är hemma igen!! Hej alla pandor och människor! Jag är tillbaks!
Emm... Jag med! Hej Flora! Jag har köpt glass! Men oj, Bobby och Joline! Japp, det är vi! Vi ska vara här i dag och i morgon. Jag har hört om Bonez och Pokopetsen. Bonez är så elak!! Jag fattar inte hur han kan göra så! Precis. Jag fattar inte heller. Men nu har han hamnat i Panfu någonstans. Kom ihåg att akta er för han är fortfarande ute efter er. Det kommer bilder sen men just nu ska vi sluta.
Hejdå! Hejdå! Hejdå! Hejdå!



/Bobby Flora Flora555 & Joline:)

Sjuk

Hej alla framför datan! Idag är jag tyvärr sjuk. Jag har ont i halsen har snuva och feber. Så jag sitter hemma här framför datan och mår dåligt. Men visst ska det bli kul med Wovie-star-partyt i Panfu? Jag längtar tills i morgon för då börjar det!! Fast Eloise har inte kommit ännu. Tråkigt va? Håll höjd!



/Flora:)

torsdag 22 april 2010

The Climb

Hejsan alla pandor och människor framför dataskärmen. Jag har inte skrivit på 3 dagar. Hoppas det inte gör något. Men här kommer en musik video som heter The Climb:

Den kanske blev lite liten. Hoppas att det inte gör något. Ha det bra!



/Flora:)

söndag 18 april 2010

Del 7 Lite till magi

Ahh... Det var bara du Nimsen, sa jag. Hej Flora, sa Nimsen glatt. Jag måste gå nu, sa jag. Jag vände mig om och började gå mot vulkanen. Tack för hjälpen igen, ropade Elly efter mig. När jag var uppe på vulkanen så var det kväll och fyverkerierna flög upp i skyn. Men plötsligt kom jag ihåg att jag måste samla bevisen om det var så att Kamaria verkligen dödade spöket. Så jag sprang ner till djungeln in i vattenfallet. Men där stod spöket själv!
Vad gör du här, röt spöket. Ähh.. Jag skulle bara komma hit för att dricka lite livsvatten, pep jag. Det tror jag inte på, sa han och sköt någon stråle på mig. Det var exakt en sån Townsend hade skjutit men den hade mer färger och den var mycket starkare. Hjjjäällp, skrek jag. Men det var försent. Jag blundade och hoppades på att det inte skulle kännas.
Jag skrek av smärta! Hahaha, skrattade spöket ondskefullt. Varför gör du så här? sa jag. Det kan jag inte säga, sa han och svävade ut ur vattenfallet. Jag låg där en halv timma. Jag började bli hungrig. Livsvattnet skvätte och det räckte med 3 droppar innan man var mätt. Jag försökte nå mobilen i fickan och till slut fick jag tag i den. Jag ringde Emely och bad henne ta med sig 2 speglar och en kniv. Emely kom med sakerna och vi satte i gång. Efter 20 minuter var vi klara och jag var fri. Hejdå Emely, ropade jag efter henne.
Jag sprang upp till slottet in till Kamarias torn. När jag kom in såg jag bloddroppar på mattan. Vad har hänt Kamaria? sa jag. Stor spindel, stor spindel, yrade Kamaria. Jag måste ta dig till sjukhus, sa jag.


Fortsättning följer....


/Flora:)

En hälsning

Hejsan! Jag ska skriva sagan efter detta inlägget så här kommer en bild:
Hihi.. Jag kommer ihåg när big footen låg där på stranden hungrig. Aja... Håll höjd!



/Flora:)

Del 6 Upptäckt

Plötsligt fick Townsend syn på mig och sa: Vem är hon? Hon är den vi pratade om, sa spöket argt. O nej, sa jag tyst. Jag skulle precis börja springa när Townsend sköt en stråle som var hård som stål fast såg ut som laser. Aaahhhh, skrek jag. Jag svimmade. När jag vaknade så hade jag strålen över mig. Jag försökte få loss mig. Jag råkade välta livsvattnet över kedjan och kedjan gick av. Puusst, sa jag. Jag hällde i nytt vatten och gick mot vulkanen.
Jag gick upp på vulkanen och plötsligt krockade jag i nån. Vattnet far ut ur krukan och bildade en stor vattenpöl. Se dig för, sa hon. Vad heter du, sa jag. Jag heter Nimsen, sa hon. Jag heter Flora, sa jag. Hon hjälpte mig upp och tillsammans föste vi in allt vatten i krukan. Tack, sa jag. Vad behöver du det här vattnet till, sa hon och drack en droppe. För att läka i hop enhörningen Ellys sår, sa jag. Okej, svarade hon.
När jag äntligen kom till enhörningen låg hon ner. Vad är det, sa jag. Jag börjar få bakterier i såret och håller på att dö. Jag hjälpte henne upp och gned in allt vatten på hennes ben. Sen var det blött och jag lindade på lite mossa. Elly blev genast piggare och hoppade runt. Tack så hemskt mycket, sa hon. Men plötsligt kände jag något på min axel.



Fortsättning följer...



/Flora:)

Bloggfan

Hej! Igår träffade jag en tjej vid namn Nimsen i Panfu. Hon visste inte om min blogg men jag tipsade henne och nu tycker hon den är jättebra så hon står på min lista av bloggfans. Här kommer bilden:
Nu har jag 3 bloggfan som jag har träffat! Coolt va? Dom är: Antonio Alexander2000 och Nimsen. Håll höjd!


/Flora:)

lördag 17 april 2010

Del 5 Spökets hämd

Hej alla! Ni vet den där sagan med bilderna? Den ska jag börja på igen! När jag berättade om henne förut var hon 9 men hon är 12 år nu. Då kör vi igång!


När jag vaknade var jag på sjukhuset. Det kom en sjuksköterska fram till mig och frågade hur det var. Jag svarade: Jag mår bra! Bra, sa sjuksköterskan. Då kan du börja traska hem. Jag klev upp ur sängen, fast jag gick inte hem. Jag gick till läskiga skogen. Där såg jag en enhörning.
Jag gick fram till enhörningen och såg ett rivsår. Det blödde hemskt mycket. Plötsligt sa enhörningen: Ajj!! Kan du gå till djungeln in i vattenfallet och hämta lite livsvatten åt mig? Varför, sa jag. Ser du inte mitt sår, svarade enhörningen. Vad heter du, sa jag försiktigt. Jag heter Elly, sa Elly. Men kan jag binda lite mossa runt såret medans du väntar, och sen kommer jag med vattnet och smörjer på det. Okej, sa Elly.
När jag kom in i vattenfallet fick jag genast en rysning. Spöket! Jag tog vattnet i skålen och sen gömde jag mig. Han pratade med nån person. Spöket kallade honom Sir Townsend. Vem är han tänkte jag?


Fortsättning följer...

Vad tycker ni? Ska jag fortsätta på den här sagan?


/Flora:)

fredag 16 april 2010

Gpdag och fiskar

Hej alla glada mäniskor och pandor framför datorn! Idag är det gp och leveldag i Panfu!! Yiippiie!! Och om man hade varit inloggad den här veckan fick man ett akvarium med fiskar eftersom Eloise inte kom och gav en Pokopets. Och idag fick man en pressent i prylmaskinen! Världens bäst Panfudag! Här kommer några bilder:
Det längst upp är fiskarna och det näst längst ner är det som man fick i prylmaskinen och det lä´ngst ner är jag på gpdagen. Håll höjd alla glada mäniskor och pandor!


/Flora:)

onsdag 14 april 2010

Petpetpark

Hej allihopa framför datorn! För några månader sen hittade jag ett spel som heter Petpetpark (Jag har glömt att skriva det på bloggen). Jag har gjort en ny figur som heter Panfuflora men själva djuret heter Majsan. Här kommer en bild:
Fin va? Jag förstorade den ganska mycket. Majsan är en riktig prinsessa över Petpetpark med sin guldspira och sin guld t-shirt och med den gula papperskronan. Förresten, jag vill veta vad ni saknar på min blogg. Så skriv jättegärna en kommentar och berätta vad som ni tycker saknas på min blogg.


/Flora:)

söndag 11 april 2010

Del 1, Magi på landet

Denna saga är tyvärr utan bilder! Det handlar om Ronja 12 år, Mamma Karin 39 år, Pappa Erik 40 år och storebror Hampus 14 år.

Riingg! Lät väckarklockan. Jag vaknade på en gång! Åhh... Klockan är bara 6 mamma, skrek jag. Mamma skrek tillbaks: Men vi har fått jobb som skördare på en gård och vi ska vara där halv 8! Vaa, skrek jag tillbaks. Jag gjorde i ordning mig snabbt och sprang ner till vardagsrummet! Men ni har väl redan jobb, sa jag. Jaa,sa mamma och pappa. Men varför skaffar ni nya jobb då, frågade jag. Därför att vi älskar landet, sa mamma. Och där finns det hästar, kor, katter, hundar och en massa andra djur, sa mamma igen. Hampus kom vinglande ner för trapperna. Han såg väldigt trött ut tyckte jag. När vi hade ätit frukost och kollat på tv sa mamma: Ojj, klockan är redan 7. Vi måste åka dit nu för vi ska vara där om en halvtimma och det tar en halvtimma. Vi satte oss i bilen och körde dit. Plötsligt var vi på en vacker gård. Hästarna var välskötta och gräset var grönt och såg saftigt ut. Jag klev ur bilen, och när jag kom ut så såg jag en dalmatinvalp sitta och kolla nyfiket på mig. Jag tog upp den i famnen och gick med den i 3 minuter. Sen kom han som ägde gården för att välkomna oss. Medans han pratade smög jag i väg till hästarna. Dom var verkligan välskötta och fina. Men plötsligt kände jag hur jag flög bakåt. Plötsligt var jag i bilen. Jag kollade på klockan och den var bara 10 minuter över 7. Konstigt, sa jag för mig själv...

Fortsättning följer....


/Flora:)

Ny saga, Magi på landet

Hej! Idag ska jag börja på en ny saga som heter: Magi på landet. Det handlar om en 12 årig flick som heter Ronja. Hennes föreldrar har fått jobb som skördare på landet, och Ronja tvingas med. Där träffar hon hästar,kor och en massa andra djur. Men plöstligt så känner hon någon vind pust. Det är som tiden dras bakåt. Och plötsligt är hon i bilen på väg till gården!

Låter den spännande? Hoppas det! Jag börjar med den direkt!

Nästa inlägg får ni veta rästen....


/Flora:)

Bloggfan

Hej! Idag hände en jätterolig sak, jag upptäckte ett nytt bloggfan! Han heter Alexander2000 i Panfu. Här kommer en bild på honom och mig vid simbassängen:
Fin va? Nu har jag upptäckt 2 bloggfan, Antonio & Alexander2000! Det finns säkert fler bloggfan! Skriv jättegärna en kommentar och skriv om du är ett bloggfan så kanske du med får vara med på en bild i bloggen:)


/Flora:)

Hmmm


Hej alla glada pandor och människor där ute! Idag märkte jag nåt som jag aldrig har märkt förut, undervattensskolan blinkar. Jag har faktiskt aldrig märkt det. Har ni det? Där uppe ser ni en liten bild.

/Flora:)

fredag 9 april 2010

Snabbt

Jag gör ett snabbt inlägg, här kommer en bild:
Fin va? Nu är alla Pokopets glada! Ha re bra!


/Flora:)

torsdag 8 april 2010

Dinos & Pokopets

Hej alla snälla pandor! Idag gjorde jag klart jag ladan hos Pokopetsen. Man fick Pokopetspost som man kunde ha i sin trädkoja. Här kommer några bilder:
Det längst ner är Pokopetsposten och det längst upp är klätterväggen. Håll höjd!

/Flora:)

onsdag 7 april 2010

Gymmel

Hej! Idag har det hänt en jätterolig sak i Panfu! Jo Pokopetsen har ju säkert tråkigt i en tom lada. Så Elosie behöver alltså hjälp att inreda ladan. Man behöver fixa lite grejer som klättersak, magiska frön. bock. basketkorg. vattenkanna. rutschbana och ett klätterberg. Man måste vänta en dag medan Manny fixar klätterberget. Så när man har fixat allt (utom klätterberget) så kommer det att se ut så här:
Fint va? Eloise, Max och alla dom andra kallar det gymmel, en blandning av gym och djungel. Man använder dom magiska fröna för att plantera den där stor växten. Pokopetsen kommer säkert tycka det är hemtrevligt när man är klar:) Håll höjd alla pandor där hemma!


/Flora:)

måndag 5 april 2010

Konstigt

Hej! Jag var inne på Club Penguin alldeles nyss. Det var konstigadagen där. Eller konstigaveckan. Fast jag hann bara ta en bild där ifrån. Det var en bild på ett ganska roligt ställe. Man skulle fylla i en tavla med snöbollar/färgballonger. Dom snöbollarna blev sen färgballonger som blev till olika färger, och så fyllde man på tills tavlan var fylld. Och i skogen var allt upp och ner. Och vissa träd hade rasat omkull. Men allt tog slut efter jag fick till den här bilden så jag hann inte mer:( Här kommer bilden:
Fin va? Jag tyckte den blev ganska fin:) Håll höjd på er alla pandor!


/Flora:)

söndag 4 april 2010

Yippiee igen

Hej! Idag är det en jättebra dag igen! Jag fick en bakrund av Bunny Benny och en gratis lila Wobby! Jag döpte min Wobby till Essi. Kolla in dom här bilderna:
Coolt va? Nu ska jag fortsätta kolla runt i Panfu! Håll höjd alla glada pandor!


/Flora:)

lördag 3 april 2010

Glad påsk

Glad påsk på er alla!! Idag har jag fått mitt Påskägg! Det var fullt av godis i den! Glad påsk alla läsare önskar Benny Bunny och jag! Här kommer en bild:
Hoppas ni får en bra påsk med en massa godis och sånt! Håll höjd!


/Flora:)

torsdag 1 april 2010

Yiippiiee

Heej!! I dag har det varit jättekul, vi har haft Påskpyssel på skolan och det är Påsklov och det är GP dag i Panfu!! Yippiee!! Förresten, jag hade deltagit i Nordens största rittävling! Jag kom på andra plats, men idag fick jag ett mejl så stod det att jag hade vunnit ett specialpris! Det ingick att man fick åka kryssning (gratis) till Finland, och jag fick bo på ett Spa hotell (gratis), och att jag får gå till Muuminhuset (gratis)! Här kommer några bilder:
Så beskrev dom min teckning och där är teckningen och här kommer en från GP dagen i Panfu:
Coolt va?? Tove Jansson är den som har gjort Muumin. Hejdå!!

/Flora:)