.

© COPYRIGHT PÅ HELA BLOGGEN!

Jag tillåter inget kopierande på denna blogg. Inte

tisdag 30 mars 2010

Klart

Hej! Jag gjorde klart mitt äventyr Rädda Pokopetsen i dag. Det gick bra och nu ska jag visa en bild:
Nu är alla Pokopets glada! Förresten har jag blivit GM i stallet i gen.

/Flora:)

lördag 27 mars 2010

Bloggtrassel

Hej:S Min blogg har blivit lite knäpp. Om ni kollar över alla inlägg och gadgets så ser ni ett jättestort mellanrum med bara vitt, sen kommer ju headern. Det är det där mellanrummet till headern som inte ska vara där. Och jag vet absolut inte hur jag ska göra för att få bort det:( men jag ska försöka att få bort det.

/Flora

Piep Piep med Kramiskaninen

Här är en till låt/videoklipp med Kramiskaninen som jag har lovat. Kolla:

Söt va? Den är på ett annat språk för jag hittade inte den svenska. Förresten har jag lär mig att skríva utan att kolla på tagentbordet. Ha det bra!

/Flora

Mini

Hej! Idag har Flora555 träffat Mini i Panfu. Flora555 kan inte chatta, jag vet inte varför. Men här är en bild:
Fin va? Jag ska lägga till en son där Kramiskanin låt i gen på bloggen. Dena gång blir det disco.

/Flora

Typiskt

Hej:( Det är så typiskt! Jag håller på med äventyret Rädda pokopetsen och jag svarade fel på en gåta i resturangen och nu måste jag vänta en dag till! Kolla:
Åhh.... Jag blir så arg!!! Jag har väntat i 10000 år för att göra klart äventyret och nu blir det 10001 år! Jobbigt!

/Flora555

fredag 26 mars 2010

Kanin

Hej! Nu ska jag lägga upp en jättesöt film som heter Kramiskanin typ. Den är jättesöt! Den är mest till min bästis som är snäll gillar hästar som jag, hon är bara helt underbar så här får du videon:

Söt va? Den är bara sååå söt!! Jag börjar nästan gråta, så söt är den! Kolla jättegärna på den! Jag kanske fixar en till sång med den här kaninen i morgon. Ha det bra allihopa!!


/Flora:)

Ursäkta, igen

Förlåt!! Jag har varit inne på Kp-webben och läst om en massa saker. Jag är inte medlem på Kp-webben men jag tror jag ska bli det. Aja, ska logga in i Panfu så kan inte skriva mer, hejdå!!!!!

/Flora:)

tisdag 23 mars 2010

Bilder

Hej! Här kommer jag med några bilder som Flora555 har tagit från Panfu. Visst är bilderna fina Flora? Dom är också lite läskiga, i alla fall en av dom. Jag har tagit dom från ett äventyr som heter Rädda Pokopetsen! Fast jag måste vänta en dag! Men här kommer bilderna:

Fina va? Ja verkligen! Dom ser ju jättefina ut! Den sista är i ladan. Hejdå!!


/Flora & Flora555:)

söndag 21 mars 2010

Hopp och klä

Hej! Idag har jag prövat två spel på en hemsida som heter http://www.girlsgogames.com/. Dom har varit roliga. En heter Dream Horse och den andra heter Horse fälttävlan. Vi börjar med bilden från Dream horse:

Och nu tar vi bilden från Horse Fälttävlan:
Den sista bilden från Horse Fälttävlan ser ut som en jag har tagit på en riktig person, i alla fall lite. Jag brukar hoppa på Hard och Normal. Jag har kört det spelet ganska länge så jag är bra på det. På den här bilden kör jag på Hard. Min häst heter Charm där. http://www.girlsgogames.com/. Klicka på länken för att gå dit.

/Flora

Jag och Klara


Kolla in den där bilden: Fin va. Jag kan inte skriva mer så hejdå!

/Flora

lördag 20 mars 2010

Video


Det handar om en kille som vill stoppa mobbning. Den är bra och finns även på Emely101s blogg. Kolla gärna på den! Jag ger den ♥♥♥♥ hjärtan av fem. Hejdå!!

/Flora

Tobbe


Bra film va? Tobbe Larsson heter han. Har är med i Ponnyakuten. Hoppas ni tycker om videon. Jag har kollat på den två gånger innan. Han gör nåt som kallas frihetsdressyr. Det vill jag pröva någon gång! Hejdå!!



/Flora:)

Hej

Scrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text Generator

Skulle bara säga hej! Och hejdå!

/Flora:)

Ridgrejer

Hej! I går kväll fick jag ridgrejer av min pappa! Det är en stor rosa låda. I den finns det en hovkrats en hård borste och en lite mjukare borste en skrapa och sist men inte minst en mankamm. Jag älskar hästar! Särskilt Charm! Jag skulle inte kunna leva utan hästar. Här kommer en bild på en häst som jag har målat på Paint:
Fin va? Jag målade den på Paint. Den förreställer ingen häst på min ridskola. Det är bara en häst!

/Flora:)

fredag 19 mars 2010

En tråkig nyhet

Jag har glömt och berätta att jag går på ridskola på tisdagar. Men det har hänt att Trixi dog. Dom var tvungen att avliva henne för att hon var halt (hade ont i benen) och hade ont i ögonen. Hon var skimmel och var väldigt busig, jag hade haft hon fast det gick inte så bra. Men jag skäms därför jag inte tyckte om henne bara för att hon slängde med halsen och var lite envis! Förlåt Trixi!!! Här kommer en bild, den ska föreställa Trixi:
Jag kan inte måla hästar så bra på datorn. Men jag blev nöjd ändå!

/Flora:(

Pokopets

Hej! Nu är jag på min dator. Jag håller på att fixa bilderna som jag ska visa er. Och förresten har jag lärt Pandi att skriva så hon kan skriva här på bloggen! Kul va? Men Flora555 ska sova över hos hennes kompis några dagar. Hoppas dom kommer ha det kul! Nu har jag fixat bilderna, vi börjar med Pokopets ladan:
Fina va? Vilket alternativ av Pokopetsen tycker ni är finast? Skriv gärna en komentar vilket ni tycker. Det är Max och Ella som har fantiserat. Max är den överst och Ellas är den undest. Jag tycker Max fantasi Pokopet är guligast! Fast Ellas fantasi Pokopet är också väldigt fin! Förresten på min skola har min lärare tipsat om www.kunskapsstjarnan.se och http://www.mattemastaren.se/. Det är mattesidor på internet! Väldigt roliga särskilt kunskapsstjärnan.

/Flora:)

Sorry

Sorry! Förlåt att jag inte har skrivit på länge! Har varit upptagen. Har inga bilder att visa just nu men kommer snart. Jag skriver på mammas dator nu och där kan man inte ta bilder, men på min dator kan man ta bilder. Det´har blivit populärt med Pokemkon på skolan. Så jag har varit upptagen med det. Hejdå!!

/Flora

söndag 14 mars 2010

Det mystiska fjället, Del 2 Dektertiv

Hur, sa jag till sjuksköterskan. Hon sa bara: Det vet du redan. Va! sa jag. Jag sprang hem och tog på mig mina detektivkläder. Sen sprang jag till grottan. Men jag kom fortfarande inte på hur koden skulle vara. Jag tog fram min mobil ur fickan och ringde Emely. Jag: Hej det är Flora! Emely: Hej Flora! Jag: Kom till omklädningsrummet nu! Emely: Okej!
Jag sprang ut ur grottan. Och där stod Emely med sitt mörkbruna lockiga hår och sin klänning. Hej Flora, sa Emely. Hej Emely, sa jag. Varför skulle jag komma hit, frågade Emely. Jag berättade för Emely, och när jag hade berättat klart vart hon helt stum. Sen sa hon: Bevisa det då! Hon såg ju mina detektivkläder men hon trodde inte på det ändå. Vi gick till sjukhuset och jag visade henne men det var ändå inte tillräkligt. Sen gick vi in i grottan. Då trodde hon på mig! Jag gav henne min andra detektivdräkt ( för jag hade två). Vi kom till slut in i dörren och där fanns....

Fortsättning följer.....

Bobby

Ni vet väl att Bobby har åkt hem? Big footen Bobby. Han har skickat en present till oss!  Jag har inte öppnat den men jag ska det nu....Trumvirvel..... Åhh... En ny född pandaunge!!! Den ska heta Pandi! Undra om Pandi kan skriva på bloggen? I så fall ska hon få skriva med grön text. Hej Flora vad gör du? Jag har fått en Pandaunge som heter Pandi av Bobby. Sååå söt!!

/Flora555 & Flora

Dektertiv Flora555

Hej idag har jag blivit detektiv! Det är jättespännande. Jag, Dogi och Klarrie har en detektivklubb. Klarrie heter inte Klarrie i Panfu hon heter ......... Och Dogi heter inte Dogi han heter ....... Fast jag heter ju Flora555 och mitt kodnamn är Flopsi. Här är några bilder på mig som detektiv:
Fint va? Jag är grymt bra på att spionera! Det är förstårs Dogi och Klarrie med. Just nu har vi ett fall att lösa som heter: Tjuven.

/Flora:)

En blogg

Klara har fått en ny blogg. Ni känner väl igen den här bloggen: www.klaracoolsblogg.blogspot.com? Nu har hon en till blogg som heter: http://www.klarapanfu.blogg.se/. Den äe också väldigt bra! http://www.panfumorot.blogspot.com/ är också en bra blogg och www.pandakul.blogspot.com.
/Flora

lördag 13 mars 2010

Panfubloggen

Jag är med på Panfubloggen kolla:


Wow Wow Woooow vad vi träffade många pandor idag, jag har aldrig sett så många pandor på ett och samma ställe tidigare, jag hade tur som hann ställa undan alla mina möbler i två rum så att alla fick plats!

Ja Ella det var nästan det värsta (bästa!) jag varit med om! Jag undrar hur många pandor det finns i Sverige egentligen, kanske flera miljoner!!!

Ja säkert hundra miljoner-miljarder-biljoner Max! Vet ni förresten hur många människor det egentligen bor i Sverige? Och vet ni hur många det bor på hela jorden? Och vet ni hur många det bor i hela universum?

Nåja, vi ville faktiskt visa er alla bilderna vi tog idag, frågesport får det bli någon annan gång Ella!

Hoppas ni gillar dom och hoppas ni hade lika trevligt som vi hade:



Jaja, du med dina hjärtan hela tiden, i sommar blir det fotbolls VM då ska du få se på riktigt fina fotbollsbilder!

Vi hoppas i alla fall att vi snart ses igen!

Håll höjd och tassarna från kakburkarna,



Max och Ella

Jag tog bort dom korten som inte jag var med på och en bit av texten. Man det spelar inte så stor roll. Där ni ser att det är en panda inringat i blått är det jag. Vi hade jättekul! Hejdå!
 
/Flora:)

På kompislistan

Nu har Panfu_Max & Panfu_Ella kommit in på min kompislista. Jag gjorde Panfu_Ella till sin bästis men hon skulle också vilja ha Panfu_Max som bästis också men man kan bara ha en bästis. Så ni ska tro på mig kolla in dessa bilder:
Dom har också mig på sina kompislistor. Det är jättehäftigt att ha dom som kompisar! Hejdå!!

/Flora:)

Ellas fest!

Flora555 har varit i Ellas trädkoja! Hon fick en vännerförfrågan Det var från Panfu_Ella! Hon Skickade en till Panfu_Max också!! Det var jättehäftigt! Tack Panfu_Ella och Panfu_Max!! Här kommer några bilder:
Ett slags kort Max och Ella har i hörnet:
Fint va! I Panfu! Det var jättecoolt! Vi dansade, pratade, vinkade och hade jätteroligt! När jag såg Panfu_Max och Panfu_Ella blev jag helt stum. Sen började jag skrika! Sen stack allesammans till Ellas trädkoja och festade! Det var så häftigt! Det där Måste jag göra om! Vi hade jättekul! Jag tycker synd om dom som missade det: (Men ibland missar man och det får man tåla). Det här var första gången på 1 år som jag träffade dom (jag började Panfu ungefär då). Hejdå vi ses!

/Flora:)

Max och Ella

Jag mejlade Max och Ella om dom kunde komma när jag var inloggad (jag har aldrig träffat dom in Panfu). Jag har inte fått nåt svar. Men på Panfubloggen stog det att dom skulle komma till den nya servern klocken 16.10 alltså 10 minuter över 4. Då ska jag vara där. Här är en bild på den nya pandavärlden. Jag ringade in den i rött.
Jag förstorade den till stor så ni kunde se den bättre. Ha det bra alla pandor och mäniskor!

/Flora555 & Flora :)

Gp Doglass

Hej! Doglass (min brosa på riktigt) har blivit gp! Visst är det kul Flora555? Det är jättekul! Jag träffade honom i Panfu jag tog en bild på oss. Han kommer skriva med mörkblå text här på bloggen. Japp det kommer jag och nu ska jag visa bilden Flora555 tog:
Fin! Vad cool du ser ut Doglass! Med en kepa och hiphopjacka. Tack!

/Doglass Flora & Flora555:)

P.S HAR FORTFARANDE FEBER:(

fredag 12 mars 2010

Ett föl

Min häst Lakrits och en annan häst som heter Opera fick ett föl på Stallet.se som heter Polly. Kolla in bilden:
Det står lite om henne. Bye!!!

/Flora

P.S Är sjuk, har feber. Känner mig dålig :S

Tackar Emely

Nu tror jag att jag och Emely är kompisar igen och jag vill säga:



Tack för att du är så snäll mot mig! Gå in på www.pandakul.blogspot.com och www.klaracoolsblogg.blogspot.com . Dom bloggarna äger!!!

/Flora

Äntligen

Nu har jag fått till bilden med mitt och Flora555s bloggfan Antonio. Kolla:
Ganska liten bild men jag blev nöjd. Han tyckte att min blogg ägde! När jag frågade om han ville vara med på en bild svarade han: Jaaaa!! Han kommer säkert bli jättenöjd!

/Flora555 & Flora

Förlåt Emely

Emely och jag hade bråkat lite idag! Det var så att vi var på Karibiskastrarnden och plötsligt gjorde hon sig illa och stack till sjukhuset utan att säga nåt. Jag blev jätteledsen och sen blev det en sån stor grej. Jag gråter nästan på riktigt för jag och Emely är ganska nära datakompisar. Jag vill bara säga: Förlåt Emely!!! Och om du godkänner urskäkten skriv en komentar!!

/Flora

Någon

Det var ett bloggfan till mig som ville vara med på ett kort till min blogg. Och det blev inte lyckat. Vi tog ett kort nere i undervattensskolan och det vart tokigt så jag vill säga till han att vi kan ses på Karibiskastranden nu.

/Flora

Hästar

Hej! Idag var jag med Klara_cool. Och Flora känner Klara_cools ägare. Klara alltså! Jag har en bild på när Flora555 och Klara_cool red. Flora555 red på Charm och Klara_cool red på Shaggie. Här kommer bilden:
Hinner inte skriva mer men hejdå!!!!!!

/Flora:)

Gpdag prylmaskin & leveldag

Hej allihopa!!! I dag är det guldpandadag!! Alla är gp! Jag är också gp och eftersom jag redan har varit det så har jag en massa möbler och kläder!! Här får ni en bild:
Fint va? Jag är pandan där nere. Idag funkar pryl maskinen. Man får den där svartakatten (den är igentligen en kudde fast ändå). Den hänger över Flora555s säng. Och det är såklart leveldag!! Yyiippiiiee!!! Ha det bra allihopa!!

/Flora

onsdag 10 mars 2010

Panda familjen Panfuson

Hej! Jag har några bilder på Flora555s familj. Jag kommer skriva lite grann om dom.

Flora555 är en djur galen panda. Hon har en hund som heter Rufus och en häst som heter Charm. Charm är 9,5 år. Rufus är 2,5 år. Ålder: 10. Drömyrke: Vetrinär. Älskar: Hästar och choklad.

Här är Flora555s lillsyrra Emely. Emely älskar att shopa och sitta framför datorn. Hon har en fågel som heter Kajsa. Kajsa är en undulat. Ålder: 8,5. Drömyrke: Frisör. Svaghet: Dator.

Här är Flora555s mamma Lovisa. Lovisa har en katt som heter Esmeralda och en hund som heter Lukas. Lovisa brukar hjälpa Flora555 med Charm. Ålder: 31. Yrke: Jobbar i en kläddaffär. Svaghet: Shopa.

Här är Flora555s pappa Erik. Erik älskar att hänga med sina kompisar. Han brukar oftast laga mat hemma. Han jobbar ganska mycket så han har inte så mycket tid med familjen. Han har en pappegoja som heter Pappe. Ålder: 32. Yrke: Kock. Svaghet: Kompisar.

Det var alla. Visst värkar dom ha en bra familj? Tycker jag i alla fall. Dom har en katt som heter Esmeralda. En häst som heter Charm. En undulat som heter Kajsa. En hund som heter Rufus och en till hund som heter Lukas. Hejdå!!!

söndag 7 mars 2010

Nya frågor & här kommer svaren

Hej! Idag är det ju som vanligt några nya frågor. En som heter Mimmi skickade in denna fråga: Vilket onlinespel tycker du är bäst och vilket kommer sen? Först är det Panfu. Sen Stallet. Sen var det Emly101 som frågade: Ser du på Lets dance? Nej det gör jag inte kan jag bara säga. Jag skriver Det mystiska fjället varannan dag så jag slipper sluta på den. Förresten har Emmy och Nallen ( det är hästar i stallet.se ) fått ett föl. Fölet heter Rocky för det var på Lilla aktuelt en tjej som förlorade sin favvohäst när stalltaket rasade in. Jag har börjat kolla på svtplay på barn. Det finns ett jättebra program som heter Ponnyakuten. Den ska jag titta på idag. Den börjar klocken 19.00 och slutar typ 19.30. Den är på söndagar och om man missar ett avsnitt är det bara att gå in på www.svt.se/play sen trycker man på kategorier. När man har tryckt på kategorier så trycker man på barn och bläddrar till andra sidan. Sen trycker man på Ponnyakuten. Det har blivit sommar i Panfu!! Yiipiee!! Kolla in den här bilden!
Härligt med alla färger! Har ni sett dom nya badleksakerna i bassängen? Dom tycker jag är så fina!!!


/Flora;)

lördag 6 mars 2010

Det mystiska fjället, Del 1 Det lysande skåpet

Hej jag har börjat på en ny saga Jag skriver med röd text i den här sagan.
 Hej, jag heter Flora555 men mina kompisar brukar kalla mig Flora. Nu ska jag berätta min mystiska historia. Del 1. Jag gick upp en morgon för att gå till bassängen och bada. Det var mycket färger med badringar och flytkuddar. När jag skulle in i omklädningsrummet för att sätta på mig mina kläder såg jag att ett skåp lyste. Jag klädde snabbt på mig kläderna. Mystiskt tänkte jag. Jag försökte öppna skåpet men det gick inte, så jag bestämde mig att fråga Kamaria om nyckeln. När jag kom till henne gav hon mig nyckeln. När jag kom tillbaks låste jag upp dörren och där låg en grotta . Jag ryckte i dörrren men hur jag än ryckte gick det inte. Åhh .. tänkte jag. Jag såg en slags kodsak. Jag försökte med alla koder i världen men det gick inte. Jag kollade på klockan och såg att  den var halv  3. Jag skulle vara hos mamma klockan 2 på sjukhuset! Mamma hade liksom råkat ut för Pandinfluensan. Jag sprang ner till stranden. När jag kom dit stod det en massa sjuka människor och en massa sjuksköterskor och doktorer. En sjuksköterska kom till mig och sa: Du kom försent din mamma är död. Neej! Mamma förlåt! Snyft snyft! Du skulle ha kollat mer på klockan, sa hon. Kan ni göra nåt för henne så hon kan börja leva? Nej Men det kan du, sa hon.

Fortsättning följer .....

Fråga

Jag har fått en fråga idag. Den är in skickad av Emely101 hon frågade: Kommer du  spela Panfu eller kommer du bara spela Stallet? Här får du svaret: Nej! Jag kommer fortsätta med Panfu. Det har blivit lite roligare nu så Panfu kommer jag att ha kvar på topp. Tack för frågan Emely101!!


/Flora :)

Frågor & svar plus ett sjukhus

Hej allihopa!! Jag har glömt att skicka in veckans panda. Jag ska fixa det i dag. Vissa som läser min blogg har ju frågor. Därför har jag besämt mig för att svara på alla frågor ni ställer till mig ( alltså kommentarerna). Men nu ska jag visa er en bild på det nya sjukhuset i Panfu, det ligger på stranden.
Jag ligger i sängen längst borta. Jag har liksom brutit benet så jag måste ha kryckor och gips i 5 veckor och jag måste stanna på sjukhuset 4,5 veckor. Stackars dig!!! förresten så är det inte bara att gå in i sjukhuset. Man måste göra ett slags uppdrag. Han med hiphopkepsen behöver din hjälp! Han har stukat foten. För att inviga sjukhuset ska man göra en fruktdryck. Först behöver han ett rött äpple och det finns i stallet. Sen behöver han ett grönt äpple det finns i stallet vid kaninen. Sen behöver han Panfus största blomma och den finns i djungen i busken ni vet. Sen ska man hämta lemonad hos han som har drycker i discot. Sen skulle man typ vänta. Ja man skulle vänta nu i en sekund utanför stranden sen går man in och sätter på sig den i prylkorgen så den är över din panda och sen trycker man på sjukhuset och vips så kan man gå in!


/Flora:)

torsdag 4 mars 2010

Ursäkta igen!

Jag har fastnat så jättemycket på Stallet.se! Jag måste komma på ett sätt att kunna skriva mer på bloggen. Förresten har jag blivit gm i stallet. Gm betyder guldmedlem eller guldmedlemskap. Här kommer en bild på alla mina hästar, det finns fyra andra men dom syns inte på bilden här.
Fint va? Brownie är min favvohäst! Kolla Bobby! Hej på er alla! Hur mår ni?? Jag mår bra! Hej Bobby Vi ska sluta nu för jag ska fortsätta med Stallet.se. Tryck på den här länken för Att Komma till www.stallet.se .

Kram Bobby & Flora ;)